Кафиња

Сокови

За нас

Time Out - take away coffee станица во градот кое веднаш ти нуди голем избор на кафе и топли пијалоци, како и свежо цедени и smoothie сокови.

Time out coffee to go започна со работа во 2017 година, и од тогаш успешно ги задоволува вашите вкусови за добро кафе, сокови и смутиња.

Иновативно и современо место кое постојано го збогатува своето мени.

Пред, за и по работното време, кога тргнувате некаде или сте на поминување, секогаш ве дочекува расположен тим со вашето омилено кафе. Со Time Out понесете го вкусот на паузата со вас.

Ние ви го нудиме едно од најдобрите кафиња Hausbrandt, два типа чиста Arabica и Arabica помешана со Robusta.

Контакт