• Телефон: +389 76 272 824
  • Адреса: Marshal Tito br.68 Miravci, Gevgelija
265 000 километри
480 испораки
32 задоволни клиенти
12 држави
2

Години
работење

Martin Trans е компанија која врши транспорт и услуги низ повеќе држави. Располагаме со двајца шофери и нудиме безбедност низ патиштата како и логистички решенија прилагодени на потребите на компаниите. Нудиме сигурна услуга и екстремно добри односи со локалните и регионалните автопревозници.

Услуги

Превоз на стока

Безбедност, сигурност, брзо време на пристигнување и екстремно добри односи со компаниите.

Меѓународен превоз

Вршиме меѓународен превоз за потребите на компаниите и сигурност со помош на нашиот тим.

Локален превоз

Вршиме локален превоз за потребите на компаниите како и договор на повеќе време.

Логистика

Посветеност, лојалност, одговорност, желба за работа во средина со високи барања.

Мите Ангелов

Директор

Зошто ние

Располагаме со искусни шофери кои обезбедуваат сигурност за вашата стока

Бидејќи нудиме одлични комуникациски способности, како и тимско работење и кооперативност.

Бидејќи нашата ефективност и ефикасност придонесуваат за вашата стока да биде испорачата на време.

Бидејќи возиме низ меѓунардони патишта и ги следиме сите трендови со високи барања.

Нашиот тим

Мите Ангелов

Возач

Мите Ангелов

Возач

Прати порака

  • Адреса: Marshal Tito br.68 Miravci, Gevgelija
  • Телефон: +389 76 272 824
  • Вебсајт: www.martintrans.mk